english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Oktatás
Szakdolgozat és diplomaterv

Kedves Hallgatók!

Tekintettel a koronavírus okozta helyzetre az idei szakdolgozat és diplomaterv beadására, valamint a záróvizsgák szervezésére az alábbi szabályok vonatkoznak:

  1. A dolgozatok (elektronikus formátumban) beadásának határideje: 2021. május 14.


  2. A dolgozatok beadása idén csak elektronikusan történik. A feltöltést a regisztrációját követően a témavezető nyitja meg azt követően ezen a linken teheti meg.

  3. A szakdolgozat/diplomaterv feladatkiírásokat kötelező hitelesíteni, amit minden hallgató magának végez el. Az azonosításra visszavezetett dokumentumhitelesítési szolgáltatás (AVDH): https://niszavdh.gov.hu/index oldal segítségével végezhető el.

  4.  A beadhatósági Nyilatkozatot valamint a Konzultációs naplót (5. sz. Melléklet) kitöltve el kell küldeni a témavezetőnek és ha volt, akkor a konzulensnek is aláírásra. Miután aláírva visszakapták a dokumentumokat, azokat is csatolni kell a feladatkiírással együtt a szakdolgozat/diplomaterv sablon által megadott helyére. Végül a kész szakdolgozatot/diplomatervet hitelesíteni kell feltöltés előtt a feladatkiírás hitelesítésénél megadott információ alapján.

Az adminisztráció menete:

1.      Az elkészült SZD/DT a hallgató befűzi az általa aláírt és beszkennelt feladat kiírást. Amelynek hitelesített változatát külön a MOGI honlapra is felölti. A hitelesített változatot nem kell a fő fájlba befűzni.

2.       Az elkészült szakdolgozat/diplomatervbe a mai új rendelkezések értelmében

a.      SZD/DT mintafájljában a 6. oldalán található nyilatkozatok közül csak a Nyilatkozat az önálló munkáról rész maradjon!

b.      A Beadhatósági és az Elfogadási nyilatkozat mától a SZD/DT mellékleteként kerül beadásra. A megadott két nyilatkozatot, mint önálló dokumentumot, a konzulens és/vagy témavezető hitelesítse, majd ezeket a hallgató fűzze be a dolgozat végére, mellékletként!

c.      A Beadhatósági és az Elfogadási nyilatkozatot a hallgató töltse fel a MOGI honlapra is a „Nyilatkozat (Témavezetői/konzulensi nyilatkozatokat, hitelesítve a dolgozat mellékletébe bele kell fűzni)” szövegrész alá. (Ez a mai naptól több önálló fájl feltöltésére is alkalmas (max. 3))

d.      Az aláírt konzultációs naplót opcionális elemként, a hallgató befűzheti a dolgozatába is mellékletként. A hallgató ezt kötelezően töltse fel a MOGI honlapra. A konzultációs naplót nem szükséges hitelesíteni.

3.      A SZD/DT így elkészített (nyilatkozatokkal összefűzött, aláírt) példányát a hallgató hitelesítse, majd töltse fel a MOGI honlapra illetve a Neptun rendszerbe is!

Ezek után hallgatói oldalról nincs további teendő.

Vő Ibolya

Tisztelt Bírálók!

A pontozásos értékelőlap az alábbi linken található:

https://gpk.bme.hu/downloads/hu/archive/gepeszkar/doku/Szabalyzatok/2015/2-melleklet(SZD&DT&ZV&SZGY_Szabalyzat)_Ertekelo_pontozo

A szöveges bírálat tartalmi elemei és formai felépítése az alábbi linken található:

https://gpk.bme.hu/downloads/hu/archive/gepeszkar/doku/Szabalyzatok/2015/8-melleklet(SZD&DT&ZV&SZGY_Szabalyzat)_A_szoveges_biral


Még nincs feltöltve az aktuális félévre

Még nincs feltöltve az aktuális félévre

Az aktuális félévben a bírálatok kezelése még nem indult el. Próbálkozzon később!